Vrolijk Internet Services

Geplaatst op 30-05-2024

Categorie: Computer en internet

Vrolijk Internet Services is de leverancier van een aantal PHP-scripts die ondersteuning bieden bij het beginnen en beheren van uw eigen website. Elk PHP-script is uitgerust met een beheeromgeving waarmee de website makkelijk te bewerken is. Als beheerder kunt u inloggen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze inloggegevens kunt u tijdens de installatie van ieder script instellen.

Zo is er een PHP-script waarmee een professionele marktplaats website in elkaar gezet kan worden: het Marktplaats Script. Dit script stelt adverteerders in staat om te adverteren op uw website. Zo wordt uw advertentie website voorzien van een registratiepagina. Worden de velden op deze pagina op de juiste manier ingevuld, dan zal er een account voor de nieuwe adverteerder aangemaakt worden. Met dit account kunnen advertenties worden aangemaakt.

Het Startpagina Script is een ander script dat door Vrolijk Internet Services is ontwikkeld en wordt verkocht. Hiermee kunt u een linkoverzicht aanmaken. U kunt links (website vermeldingen) verkopen waarbij u zelf de verschillende perioden en bijbehorende prijzen kunt instellen, waar de aanmelder van de link uit kan kiezen.

Ook is Vrolijk Internet Services de ontwikkelaar van het Bedrijvengids Script. Hiermee kan een bedrijvengids gemaakt worden, waarbij bedrijven de mogelijkheid krijgen om een vermelding binnen uw bedrijvengids te kopen.

Alle scripts kunnen aan de betaaloplossing Mollie gekoppeld worden voor het ontvangen van betalingen. Voor het leggen van een koppeling hoeft u alleen de prijzen correct in te stellen en de API sleutel van Mollie in te stellen binnen de beheeromgeving.

Zodra u een PHP-script van Vrolijk Internet Services koopt, krijgt u direct toegang tot de bestanden van het script. Deze bestanden plaatst u op uw hostingpakket. Dit is onderdeel van de installatie van het script. Wat de exacte stappen van de installatie van het door u gekochte script zijn, kunt u in de handleiding lezen. De handleiding kunt u vinden op de website van Vrolijk Internet Services.